Igor Cuciuc – surprins la „Poiana Nucului”!

Nopţile de lucru îşi spun cuvântul şi în meseria de artist.

Igor Cuciuc

Vădit subţiat, după săptămâni de chefuri şi nunţi, interpretul Igor Cuciuc a fost surprins la terasa restaurantului „Poiana Nucului”, dornic de un pic de aer curat, relaxare şi mâncare ca la mama acasă.

De ani de zile duce dorul bucatelor gătite de mama. Specialitatea casei familiei Cuciuc sunt ciorbele cu fasole, zeama şi piftia din cocoş. Nelipsite sunt plăcinţelele pe care gospodina familiei nu le-a mai gătit de când este plecată în Italia. Mama lui Igor Cuciuc este bucătar de profesie aşa că cei doi copii din familie niciodată nu au dus lipsă de bucate festive pe masă. Dacă vrei să-i satisfaci apetitul gustativ trebuie să ţii cont de un mic detaliu: interpretul nu este alintat la mâncare, dacă bucatele sunt servite calde sau fierbinţi chiar.

Deşi nu este capricios la mâncare, ca orice om este tentat să încerce ceva deosebit din categoria delicateselor. Bucatele din peşte roşu, somon, păstrav şi caviar sunt tocmai pe placul interpretului.

Gustările de la „Poiana Nucului” au depăşit până şi aşteptările interpretului Igor Cuciuc. Aceste bucate din peşte s-au potrivit cu un pahar de vin alb servite la răcoarea nucilor din curte.

Deşi era aşteptat la repetiţii, interpretul şi-a permis să întârzie. Nu-şi putea lua ochii de la bucate aşa încât nu s-a ridicat de la masă până nu a gustat din toate bunătăţile.

Va mai reveni la „Poiana Nucului” cu soţia şi fiica. N-a reuşit să guste din specialitatea casei, anume din „Pomana Porcului”, friptura care îţi lasă gura apă, preparată după reţetă românească. A descoperit în meniu şi preferatele lui mule cu brânză dar şi cighirii gătiţi ca la Nord.

În această curte spaţioasă au fost deserviţi după cele mai bune tradiţii şi familia Botgros alături de finul Ion Paladi şi politicianul Igor Dodon.

În perioada estivală, inclusiv pe parcursul Campionatului de Fotbal, sunt gândite oferte tentante. La fiecare metru de bere eşti asigurat cu un kg de creveţi din partea casei, iar la fiecare a 4-a halbă de bere cu o porţie de peşte roşu.

La fiecare porţie de grătar vei fi servit cu două pahare de vin roşu sau alb, la alegere.

Să ai poftă mare!!!

Un articol de unica.md

Lăsaţi un comentariu

Administrația își rezervă dreptul de a cenzura comentariile nepotrivite.
Reclamațiile dumneavoastră le puteți expedia la: contact@poiananucului.md